Ravintola Liiteri

Se aika vuodesta, eli miten järjestää onnistuneet pikkujoulut?

Mikä piristäisi mieltä syksyllä paremmin kuin pikkujoulujen suunnittelu! Tosin aina ei suunnittelu ole helppoa, sillä pitäisi löytää pikkujoulupaikka, jossa koko porukan viihtyvyys on taattu.

Mistä parhaat pikkujoulut rakennetaan? Hauska ohjelma, herkullinen ruoka, paras musiikki, mukava yöpymispaikka ja yhdessäolo – siinäpä kaikki tarvittava pähkinänkuoressa. Kaiken tämän hankkiminen voi olla työn ja vaivan takana tai sitten ne voi hoitaa helposti yhdestä paikasta samalla kertaa. HimosLomien myyntipalvelu rakentaa juuri teille sopivan pikkujoulun, jossa kaikki palikat ovat kohdillaan!

Pikkujoulujen esimerkkiohjelma

Pikkujoulut aloitetaan yhteisellä tekemisellä. Valitsettepa sitten ulkona tai sisätiloissa tapahtuvan aktiviteetin, vaihtoehtoja löytyy useita. Ulkoilmaohjelmaa Himoksella on tarjolla sauvakävelylenkistä avantoseikkailuun ja mönkijäsafariin, sisäohjelmissa pääsee tutustumaan vaikkapa rivitanssiin, jättinyrkkeilyyn ja sumopainiin tai rauhoittumaan hetkeksi huovutuksen parissa. Ohjelmaideoita yrityksen pikkujouluihin saat HimosLomat myyntipalvelusta.

Pikkujouluohjelmaa Himoksella

Aktiviteettien jälkeen on mukava hengähtää hetkeksi saunan lauteilla ja miksei myös ulkoporealtaassa, jollainen on jo yli sadassa huvilassa sekä tilaussaunoillamme.

Yksi tärkeimmistä elementeistä pikkujouluissa on herkullinen ruoka ja palanpainikkeeksi sopiva juoma. Molempia on tarjolla erilaisissa ravintolamiljöissä, mutta myös omalla pienemmällä porukalla tilausravintola Luolassa ja catering-palvelusta huviloilla nautittaviksi.

Illan kruunaavat tietysti pikkujoulubileet, jotka jatkuvat aamupuolelle asti. Himos Areenalla on huippuesiintyjiä joka perjantai ja lauantai koko pikkujoulukauden ajan. Syksyllä 2019 vaihtoehtoja on jokaiseen musiikkimakuun Lauri Tähkästä Ismo Alankoon ja JVG:stä Popedaan.
Kun ilta on valmis, niin sänky kutsuu. HimosLomilla pääsee isokin ryhmä kallistamaan päänsä pitkän päivän jälkeen mukaviin huviloihin, mökkeihin tai hotellihuoneisiin. Ja parasta on se, että myös majapaikat ovat vain kävelymatkan päässä palveluista.

Pikkujoulut Himoksella

 

Pikkujoulujen ruokailut

Oli kyse sitten satojen henkilöiden tilaisuudesta tai vain muutaman hengen juhlasta, pikkujoulut eivät ole mitään ilman herkullista ja monipuolista vatsantäytettä. Unohtumattoman ravintolaelämyksen pääsee kokemaan Himos Hotellin alakerrassa sijaitsevassa Ravintola Liiterissä, joka on nimensä mukaisesti sisustettu liiterimäisesti puupinoineen ja muine rekvisiittoineen. Liiteriin mahtuu kerralla ruokailemaan jopa parin sadan henkilön ryhmä.

Pienelle porukalle ainutlaatuinen pikkujoulun ruokapaikka on lämminhenkinen ja intiimi tilausravintola Luola, jossa tarjoilusta ja musiikista vastaa luolaisäntä kitaran kera. Kaikkein suurimmat ryhmät nauttivat pikkujouluherkkuja Himos Areenalla, jossa iltaa voi jatkaa samalla vauhdilla pilkkuun asti.

Myös tilaussaunoille on mahdollista tilata purtavaa saunomisen oheen ja Himos Catering on loihtinut oman pikkujoulumenun huvilalla nautittavaksi.
Ruuan oheen on saatavana myös mielenkiintoista ja hauskaa ohjelmaa taikuriesityksistä stand upiin ja tulishowhun.

Ravintola Liiteri

Pikkujoulumajoitus yrityksille ja ryhmille

Myös majoituksessa on HimosLomilla mistä valita. Majoitusta on lähellä palveluita huviloissa, mökeissä ja hotellissa. Mökit ovat perustason majoitusta, joissa on pääsääntöisesti yksi makuuhuone ja parvi nukkumista varten. Huviloissa on useampi makuuhuone ja moni on varustettu omalla ulkoporealtaalla. Jokaisessa mökissä ja huvilassa on oma sauna, oleskelu-/ takkatupa ja keittiö.

Kysy pikkujoulun pakettitarjousta: iso tai pieni ryhmä, mökit, huvilat tai hotellihuoneet – kaikki saat samalle varaukselle aktiviteettien ja ruokailuiden kanssa pakettihintaan!

 

HimosLomat keskusvaraamo

puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi