Suurpeli: Pohjoismaiden suuri paintballpeli

Suurpeli: Pohjoismaiden suurin paintballpeli

Blogimme vieraskynässä tällä kertaa yksi asiakkaistamme! Lue paintball-Suurpelin ennakkotunnelmia. 

Siinähän kävi sitten niin, että piti kaverin polttarit järjestää. Aika isolla porukalla ruvettiin hommaa ideoimaan ja villiksihän se taas meni! Tärkeimpänä ajatuksena meillä oli se, että jos tyyppi menee kerran elämässään naimisiin, niin pitää järkätä sellaista ohjelmaa, joka jää mieleen. Oma ehdotukseni paintballin Suurpeliin lähtemisestä saikin lopulta paljon kannatusta, joten tässä vähän taustaa, miten homma eteni.

Ilmoittauduttiin Suurpeliin 2018, helppo nakki. Kaikki on valmiina: mökki, joka saatiin Suurpelialenuksella, päivän aktiviteetti eli paintball ja illalla vielä bileet. Varattiin mökki, koska päätettiin lähteä kavereiden kanssa viikonlopuksi chillaamaan ja pelaamaan. Ne, jotka eivät halua pelata voivat katsella ja huoltojoukoissa. Parkkipaikalta pääsee myös poistumaan jos niikseen tulee ja ei jaksa.

 

Jämsän Paintball

…ohan toi sellanen juttu, johon pääsee mukaan vain kerran vuodessa, elokuussa. Pohjoismaiden suurin paintballpeli. Mikä parasta niin siihen voi jannut osallistua ilman kokemustakin. Itse olen splätännyt viimeksi pari vuotta sitten ja sitä ennen luoja ties millon. Otin yhteyttä tohon Suurpeliin ja kysyin, että voiko sinne osallistua tällanen ihan tavallinen jannu, joka ei osaa mitään. Sieltä vastas joku nainen, joka nauroi mulle hyväntuulisesti. Se totesi, että ”Kuule, tossa päivässä parasta on se, että taatusti löytyy jengiä joihin osua! Ja tämä homma ei taitoja tarvitse. Itse aloitin niin, että seurasin muiden mukana ja tein mitä huudettiin. Siellä on joukkojen mukana sector-paitaisia osallistujia, niitä kun seuraa tai ei seuraa niin pääsee pitkälle. Tärkeintä on hauskapito ja plussaa on jos kertyy kunniaa, eli saa kerättyä omalle joukkueelle pisteitä. Päivän päätteeksihän paras joukkue palkitaan.”

Se kuulosti tosi hauskalta. Kävin katsoon sivut suurpeli.fi ja luin ohjeita sekä linkin ”Mikä on Suurpeli?” Se sai kyllä sykkeet ja odotustason nousemaan sillain positiivisesti, tästä tulee hauskaa. Yks kaveri oli käynyt aiempina vuosina pari kertaa ja kehui, että homma kehittyy joka vuosi. Se peli on Suomen suurimmalla paintball pelialueella. Kenttiä on päivitetty ja hommaan panostettu. Kamat voi vuokrata jos itellä ei ole. Ja nii, me ilmottauduttiin jo. Hinnoittelu on porrastettua ja se nousee tapahtuman lähestyessä. Kuulat saa edullisesti heinäkuun puoliväliin saakka. Tää oli mulle helppo päätös. Tähän peliin voisi siis osallistua vaikka yksinkin. Meillä on oma ryhmä ja ryhmätunnus et päästiin samaan joukkueeseen.

Yks meistä otti lääkintämiehen roolin, se päätti maksaa vaan sisäänpääsymaksun ja kerätä hihamerkkejä. Paras lääkintämies kun palkitaan pelin lopuksi. Ite mietin tota PST miehen roolia, tietäs ainakin mitä tehdä. Saa toisen aseen ja eri kuulan, jolla ne ajoneuvot saa pudotettua kentältä pois. Siellä on kyydissä ampuja, mut sen ampuminen ei hyödytä. Pitää osua auton ikkunassa olevaa punaiselle rajattuun ruutuun et ajoneuvo vetäytyy. Olin kahden vaiheilla, jätin roolin ottamatta. Ajattelin et ehdin paikan päälläkin päättämään asian. Pelialuehan on jotain 12-15ha? Eli kyl mä ehdin telmiin… Settihän kestää koko päivän. Aamulla mennään jo klo 8.00 tutustuun alueeseen pelikartan kanssa, suunnitellaan jo vähän hommaa ja miten liikutaan. Sen jälkeen valmistaudutaan. Otetaan jotain kokoon taitettavaa istumasettiä mukaan, pöytä ja viltti. Jos ei satu nurtsille, niin aseen voi pitää viltillä ja vetää vaikka itekin vähän lonkkaa välillä jos siltä tuntuu.

Paikan päältä saa ruokaa ja juomaa, omat eväätkin on ok. Otan rahaa ja kortin mukaan, kaveri sanoi et joskus ei kahvilaan käynyt kortti. Kuulia saa ostaa kortillakin paikan päältä. Se on käynyt sen pari kertaa, oli ostanut joskus etukäteen pari laatikkoa ja vielä lisääkin pari pussia paikan päällä kun oli vähän innostunut. Siellä on kuulemma tosi hyvää porukkaa ja henki on hyvä. Paintballtyypit on kuulemma hauskaa ja mukavaa sakkia. Rankan päivän jälkeen saattaa olla rankat huvit tiedossa, mutta se onkin sitten jo toinen tarina…

Hitsit. Olispa jo 4.8.2018.

HimosLomat toimii yhteistyössä Suurpelin kanssa ja peliviikonlopulle on tarjolla edullisia majoituskohteita.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot www.suurpeli.fi