Erotiikkatapahtuma Himoksella

Erotiikkatapahtuma Himoksella

Irti arjesta erotiikkaan, lisää himoa arkeen.

Himo ja erotiikka nostavat kainon punan poskille. Ne ovat kuitenkin meille kaikille läheisiä ja tuttuja sanoja. Erotiikka on luonnollinen osa parisuhteen arkea ja tekee arjen hetkistä osaltaan myös juhlan, jotakin tavallista tiistaita kimaltavamman. HimosLomien järjestämä Himo & Erotiikka -tapahtuma on helppo, pienen kynnyksen tapahtuma lisätä omaan parisuhteeseen ripaus erotiikkaa, ja samalla ottaa irtiotto arjesta.

Ehkäpä perinteisille erotiikkamessuille ja aikuisviihdekauppoihin olisi puolison kanssa vaikeampi lähteä, kuin tähän tapahtumaan, jossa himo ja erotiikka on luonnollisempana osana yhteisen viikonlopun viettoa. Monet meistä pyörittävät kiireistä arkea, työn ja perheen hoidon tasapainottelua, joka joskus tuntuu jyräävän sen puolison kanssa vietetyn läheisen, yhteisen kiihkeän hetken. Jonnekin arjen ja väsymyksen väliin voi yhteinen himo hukkua.

Himo & Erotiikka -tapahtuma antaa arjen härdelliin juuri tarvittavan paussin. Viikonloppuloma Himoksella, ihanat hetket mökillä puolison tai yhdessä ystäväpariskunnan kanssa sekä illanvietto Himos Areenalla. Tapahtuman hyvällä maulla tehty eroottinen ohjelma, esiintyjien kaunis ja taitava liike tuo perhosia vatsanpohjalle ja ihanaa kihelmöivää odotusta seuraavasta yhteisestä hetkestä puolison kanssa.


Tänä päivänä erotiikka ja siihen liittyvät asiat eivät ole enää niin tabuja, kun media on tuonut seksivälineet ja ylipäätään seksistä puhumisen lähemmäksi meidän kaikkien arkista, tavallista elämää. Ymmärrämme enemmän seksuaalisuudesta ja sen suuntauksista ja hyväksymme erilaisuuden paremmin kuin ennen. Kuitenkin valtaosan meistä tavallisista arkierotiikan harrastajista saa ymmälleen sellaiset asiat kuin fetissit, BDSM, swingerit, dominat ja bondage. Himo & Erotiikka tapahtumassa Bizarre Clubilla voi kuitenkin turvallisessa ympäristössä tutustua tähän vielä vieraalta tuntuvaan seksuaalisuuden monimuotoisuuteen.  Osaava ja avulias henkilökunta auttaa ja opastaa kokeilemaan omia rajoja uudessa maailmassa. Oman puolison kanssa voi osallistua vaikka lauantaipäivän workshoppeihin, joissa voi yhdessä harjoitella piiskaustekniikkaa tai perus sidontasolmun tekoa.

Seksivälineet ja seksikkäät asut ovat monesti parisuhteen arjessa sitä yhteistä erotiikkaa, kipinän sytyttäjä. Aikuisviihdekaupasta postitoimituksella saa kyllä tilattua monenlaisia välineitä, mutta jotenkin ruskeasta pahvilaatikosta pakkauspaperin alta löytyvät hauskan ja värikkään näköiset esineet tuntuvat joskus kuitenkin kylmiltä ja vierailta. Sitä kipinää ei aina laatikon mukana tulekaan. Himo & Erotiikka -tapahtumassa kun puolison kanssa yhdessä pääsee hypistelemään ihania asuja ja laadukkaita eroottisia tuotteita, on se paljon enemmän kuin laatikko postissa. Sen lisäksi saa tapahtuman tunnelmasta sekä Himos Areenan huippuesiintyjiltä paljon ideoita ja inspiraatiosta välineiden käyttöön. Ja juuri sellainen on paras tuliainen, jonka haluaa puolison kanssa mieluiten ostaa muistoksi kotiin. Ja siellä, tavallisena tiistaina, kipinöi ihanasti arki.

Jos et ole vielä tutustunut Himo & Erotiikka -tapahtumaan, niin lisäinfoa löydät tapahtuman sivuilta – tervetuloa tutustumaan!

www.himoerotiikka.fi

Varaa majoitus tapahtumaan »

Himos keskusvaraamo
puh. 020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi